Aleph News

Adrian Sârbu: Oamenii vor vor două mandate, vor vot uninominal, vor ce nu vreți, voi, partidele!

➥ Un sondaj Mediafax-ZF-Aleph News arată că 75% dintre respondenți sunt de acord ca listele de candidați pentru alegerile locale și principalele funcții executive să fie propuse de cetățeni, partide ...politice și de orice organizație non-profit.
➥ Propunerile cetățenilor trebuie să fie o alternativă la candidaturile propuse de partide și să permită profesioniștilor să fie parte la luarea deciziilor, în interesul celor care i-au votat
➥ Cetățenii să simt străini de cei cărora le-au dat mandatul. Prin construcția pe care ți-o propunem, încercăm să promovăm un sistem național de vot electronic și să obținem de facto cvasireferendumuri care să impună puterii să ia deciziile cerute de votanți, afirmă Adrian Sârbu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
➥ Ne găseşti pe http://www.alephnews.ro


➥ Aleph News este primul canal de social television din seria Aleph. Aleph News este dedicat spectatorului smart, educat și suficient material. Cel care vrea să știe. Conținutul canalului oglindește sfera intereselor acestui target. Programele de știri și de analiză sunt create după obiceiurile de consum ale Smartului.


➥ Abonează-te la canalul Aleph News aici https://bit.ly/2YRgJuw


➥ Ne găsești și aici:


Instagram https://www.instagram.com/alephnews/
Facebook https://www.facebook.com/alephnews


#alephnews #adriansarbu #stiupecelumetraiesc #mandat #vot #alegeri #democratie
[+] Показать больше
Загрузить ещё

Author: admin