Фитнес и здраве

Домашна маска за коса с кафе - За дълга и здрава коса

Опитайте тази домашна маска!
Кафето е прекрасна съставка за здрава и блестяща коса!

Ето защо да опитате маска с кафе:

- Стимулира растежа на косата
Косопадът може да настъпи с напредване на ...
възрастта, като засяга както мъжете, така и жените. Прилагането на кафе локално върху косата и скалпа може да спре косопада и да насърчи повторния растеж.
Според проучвания кофеинът има стимулиращ растежа ефект върху космените фоликули и при жените. Тъй като кофеинът е стимулант, той също така увеличава кръвообращението в космените фоликули. Това също може да помогне на косата да расте по-бързо и да стане по-силна, създавайки вид на по-плътна и по-дебела коса.

- Спомага за по-мека и блестяща коса
Ако косата ви изглежда чуплива и суха, добавянето на овлажнител може да съживи външния й вид. Изненадващо, обаче, изплакването на косата с кафе може също да подобри състоянието й, тъй като съдържа флавоноиди, които са антиоксиданти, които насърчават регенерацията на косата.
Косата ви може да стане по-гладка. Това може да облекчи къдренето, което води до по-мека коса и по-лесна за разресване.

-Естествено премахва сивите коси
Изплакването с кафе също е полезно, ако искате да боядисате сива коса или да потъмните естествено цвета на косата си. То е бързо решение за скриване на сиви кичури, ако имате кафява или черна коса. За най-добри резултати използвайте силно кафе като еспресо.


Станете част от Health & Beauty! Абонирайте се за канала ни и натиснете бутона SUBSCRIBE!
📢Ако харесвате видеото споделете го в социалните мрежи с вашите приятели.
😊НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР или сложете усмивка под видеото. Вашето мнение и коментари са важни за развитието на канала ни! Наистина ще оценим вашата подкрепа!!
🔔Не забравяйте да натиснете звънеца, за да виждате първи всички нови видеа!👀
[+] Показать больше
Загрузить ещё

Author: admin